EFICIENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ ÎNTR-O SINGURĂ PLATFORMĂ – EVOLOAD

Este nevoie de oameni care să vină cu aceste soluții și instrumente. Oameni care să își cunoască perfect domeniul, să observe ceea ce este nevoie în el, să gândească un proiect viabil, să îl pună în practică și să reușească să îl ofere clienților exact în modul în care aceștia și-l doresc: simplu, accesibil, util.

Astfel a fost conceputa Evoload  – Bursa de Transport, ca sistem de management logistic. Dintr-o idee. Dintr-o necesitate a pieței. Din experiență. Din multă muncă. Si din toate resursele puse la bătaie: timp, energie, cunoștințe, abilități, soluții, inovație. De doi ani de zile, pas cu pas, proiectul Evoload, prin echipa condusă de CEO-ul companiei, Răzvan Popa, a prins viață, a crescut, a urmat o viziune clară de la început, iar acum e gata să își îndeplinească scopurile pentru care a fost creat.

Avem pe piață firme serioase, care respectă industria și lucrează ca la carte, iar acestea merită să aibă la dispoziție o platformă care să le ofere siguranță.

Astfel se naște o comunitate. În care, simplu spus, oamenii din spatele afacerilor au acces facil unul la altul, se pot cunoaște, se pot informa și documenta și pot să își câștige încrederea, reciproc. Acest lucru duce la afaceri de succes, reduceri de costuri, servicii de calitate și transporturi eficiente. Furnizori fericiți, clienți fericiți. Asta facilitează, prin funcționalitatea ei, platforma Evoload.

Mai simplu spus – totul este acoperit și la dispoziția Dumneavoastră, oricând. Este un sistem gândit, testat, dezvoltat și administrat de o echipă de specialiști dedicați, care au avut o idee, au pus-o în practică și au creat ceea ce va deveni, cu siguranță, cea mai utilă Bursă și Platformă de Transport. De la profesioniști, pentru profesioniști.

status transporturi

Platforma Evoload se bazează pe două principii de bază respectiv, simplitate și siguranță, traduse în 5 mari avantaje:

Cu un design simplu și ergonomic platforma Evoload este foarte ușor de folosit, orice operațiune putând fi efectuată rapid, printr-un singur click.

Ca transportator poți trimite oferte către expeditori , cu un singur click iar ca expeditor poți accesa rapid și în timp real cele mai atractive oferte de preț.

Toată informația relevantă despre fiecare companie intregistrata pe Evoload, inclusiv date oficiale ANAF, profile și recenzii este vizibilă pe profilul fiecăreia.

Comunicarea între transportatori și expeditori se face în timp real direct în platformă, fiecare având posibilitatea să îl informeze pe celalat în ceea ce privește
transporturile în curs de desfășurare sau finalizate cu ajutorul statusurilor și a notificărilor.

Gestionarea și urmărirea fluxului mărfii transportate se face direct din aplicație. Fie că ești transportator sau expeditor, ai acces la această informație în timp real.

Poți beneficia de 60 de zile Gratuit

Și cine sunt profesioniștii din spatele Evoload?

Fie că doriți să vă alăturați comunității noastre, fie că aveți întrebări, nelămuriri sau curiozități în ceea ce ne privește, suntem aici pentru Dumneavoastră. Pregătiți, motivați și implicați.

Întrebări Frecvente

Pe Platforma Evoload se găsesc Transporturi atât naționale cât și internaționale,pentru toate tipurile de camioane, de la 3,5 T la 24 T

Orice utilizator al platformei beneficiază de 2 Luni de abonament Gratuit, fără obligații contractuale ulterioare, după care dacă doriți puteți opta pentru un abonament, alegând unul dintre pachetele oferite.

Vă puteți înregistra pe Evoload dând click aici, completând formularul cu datele Legale ale Companiei, urmând să primiți și un E-mail de confirmare pentru actele necesare verificării.

Nu, Evoload este o Platformă dedicată doar Companiilor sau persoanelor Juridice.

Puteți găsi ajutor pe website, prin oricare dintre căile de contact și în fereastra de Live Support!

Fiecare companie este atent verificata, inclusiv datele financiare, istoricul, activitatea, datorii sau probleme avute pana in prezent.