Faceti cunostinta cu mintiile noastre briliante!

Echipa noastra a dezvoltat platfoma Evoload, avand in spate o experienta vasta in domeniul transporturilor acumulata de-a lungul anilor. Prin idei inovatoare si ingenioase, programatorii nostrii au creat o platforma ideala pentru managementul transportului. Impreuna cu designerii nostri, acestia au creat o interfata eficienta si usor de utilizat, care sa va ofere toate informatiile si functiile necesare pentru a va desfasura activitatea cat mai ergonomic.

Prin proiectul Evoload oferim atat transportatorilor cat si expeditorilor o experienta de utilizare cat mai intuitiva si usoara.

Am dorit sa va oferim un mediu de lucru online care sa va salveze timp, si mai ales sa va reduca costurile. Cu ajutorul CEO-ului nostru Popa Razvan-Vasile si a experientei acestuia in arealul transportului am reusit sa materializam o platforma usor de utilizat care sa cuprinda toate facilitatile de care aveti nevoie pentru un management corect si ergonomic al transporturilor dumneavoastra, fie ca sunteti transportator sau expeditor.