Salvare Flota Auto!

Flota auto reprezintă o carte de identitate a unui transportator. Și, pentru că este atât de importantă, platforma noastră vă ajută să automatizați gestionarea ei.

O dată înregistrată în baza de date Evoload, aceste informații sunt transmise în mod automat către expeditor în momentul acceptării unei comenzi. Economisiți timp și acțiuni în plus! Datele pot fi oricând modificate și reprezintă o parte a profilului Dumneavoastră de transportator de pe platforma Evoload.

  • Tipul autovehicului.
  • Număr auto.
  • Nume șofer.
  • Număr telefon.

Trimiterea automata a informatiilor catre expeditor in momentul acceptarii unei comenzi.

Prin automatizarea gestionarii flotei de transport, beneficiati de mai mult timp pentru gasirea curselor favorabile, de asemnea datele deja incarcate in sistem pot fi modificate oricand si datele vor fi vizibile intotdeuna pe profilul dumneavoastra.

Expeditorii pot avea acces rapid la toate datele informative legate de flota transportatorului ales, în general, și, mai important, legate de autovehiculul și șoferul care le va transporta marfa.

Baza de Date

Datorita experienței acumulate de-a lungul timpul, am reușit să dezvoltam o platformă care să îți ofere toate datele de care ai nevoie pentru un management de succes al afacerii tale.

Oferte Rapide

Serviciul nostru de ofertare rapidă este ideal pentru a economisi timp și resurse, totul fiind accesibil din câteva click-uri, cu ajutorul interfeței platformei care este ușor de utilizat.

24/7 Support

Îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire sau întrebare prin serviciul nostru de Live Chat 24/7.
Suntem aici sa va susținem și să vă ajutăm.