Ofertare in timp real!

Pentru un plus de eficiență, platforma noastră încarcă cererile de transport și trimite ofertele în timp real.

Pasul 1: Expeditorul creeaza comanda de transport, aceasta devine de îndata vizibilă pe platformă.

Pasul 2: Transportatorii trimit ofertele de transport către expeditor printr-un singur click cu toate datele necesare.

Pasul 3: Expeditorul alege transportatorul dorit.

 

Fie că sunteți transportator sau expeditor, veți putea comunica rapid și eficient prin intermediul platformei noastre optimizând astfel timpul și costurile companiei.

În acest moment, atât expeditorul cât și transpotatorul dețin toate informațiile unul despre celălalt, pot comunica direct, iar statusurile disponibile pe platformă asigură transparența transportului și desfășurarea lui în cele mai bune condiții.

Tabelul de ofertare pe care Evoload l-a dezvoltat vine ca o măsură ingenioasă și extrem de utilă de a prezenta toate informațiile de care aveți nevoie, concis, bine organizat și eficient structurat, disponibile ”dintr-o privire” și actualizate în timp real.

Baza de Date

Datorita experienței acumulate de-a lungul timpul, am reușit să dezvoltam o platformă care să îți ofere toate datele de care ai nevoie pentru un management de succes al afacerii tale.

Oferte Rapide

Serviciul nostru de ofertare rapidă este ideal pentru a economisi timp și resurse, totul fiind accesibil din câteva click-uri, cu ajutorul interfeței platformei care este ușor de utilizat.

24/7 Support

Îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire sau întrebare prin serviciul nostru de Live Chat 24/7.
Suntem aici sa va susținem și să vă ajutăm.