Recenzii si Profile!

Seriozitatea, profesionalismul, punctualitatea, calitatea serviciilor, comunicarea, disponibilitatea în a rezolva probleme… Toate aceste atribute, și multe altele, descriu un partener de 5 stele.

De aceea am dezvoltat o pagină individuală pe platforma noastră, dedicată recenziilor, în scopul de a crește o comunitate bazată pe transparență, încredere, siguranță și calitate, și de a vă oferi posibilitatea să analizați în mod obiectiv și în cunoștință de cauză un partener înainte de a alege să lucrați cu el.

O dată ce un transportator și un expeditor au colaborat, aceștia își pot lăsa reciproc recenzii, printr-un sistem ușor de folosit și cuprinzător, organizat pe categorii. Recenzile primite/oferite vor fi vizibile pentru absolut toți utilizatorii platformei și vor fi actualizate în timp real, pe măsură ce ele sunt acordate.

Prin acest sistem transparent de recenzii dorim să oferim siguranță atât transportatorilor, cât și expeditorilor, protejând astfel ambele părți, întrucât platforma pune la dispoziție inclusiv detalii financiare furnizate de ANAF, cum ar fi: cifra de afaceri, profit, datorii și restanțe, număr de angajați, etc.

În același timp, prin acumularea de recenzii, utilizatorii își vor dezvolta automat și constant un profil, un istoric și o evidență a activității, disponibile oricui face parte din comunitatea Evoload.

Obiectivul? Parteneri de 5 stele, servicii de 5 stele, afaceri de 5 stele.

Baza de Date

Datorita experienței acumulate de-a lungul timpul, am reușit să dezvoltam o platformă care să îți ofere toate datele de care ai nevoie pentru un management de succes al afacerii tale.

Oferte Rapide

Serviciul nostru de ofertare rapidă este ideal pentru a economisi timp și resurse, totul fiind accesibil din câteva click-uri, cu ajutorul interfeței platformei care este ușor de utilizat.

24/7 Support

Îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire sau întrebare prin serviciul nostru de Live Chat 24/7.
Suntem aici sa va susținem și să vă ajutăm.